Chania

0 Comments

chania

Chania (grekiska: Χανιά) är den näst största staden på den grekiska ön Kreta. Det är en gammal stad med mycket historia och är huvudorten för Chania-buktens alla sol&badställen. Mycket av det som gäller för resten av Grekland gäller även här. Chania stad är Kretas näst största stad, och ett bra resmål för dig som vill blanda sol och bad med stadsliv och utflykter runt ön. Boka din resa till Chaniakusten, Chania stad (Kreta) i Grekland hos Ving. Chania måste vara den vackraste hamnstaden i Grekland. Svalor svävar mot en klarblå himmel ovanför den underbart vackra venetianska hamnen. På kajen trängs borden till uteserveringarna. Bakom hamnen slingrar sig de smala shoppinggränderna genom den stämningsfulla gamla staden och på båda. Chanias bästa stränder ligger väster om staden och är barnvänliga, kilometerlånga sandstränder. Omdömet skrevs juli 11 från mobil enhet. Det stillsamma livet kretsar kring stranden och de mysiga restaurangerna och allt finns på bekvämt avstånd, runt knuten. Pool Barnpool Bar Restaurang Närmaste centrum: Våra priser uppdateras löpande. Oavsett om du reser med eller utan barn finns här något att göra — här finns flera vackra laguner att bada i men även en lång, och på sina ställen långgrund, sandstrand. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens.

Chania - hrlig plats

En stor taxistation är Plateia som ligger där gatan Halidon kommer ut från gamla staden. Chania var huvudstad på Kreta fram till talet och är fortfarande huvudort för västra Kreta. Visningar Visa Redigera Visa historik. Gatan Halidon är huvudstråket ner till hamnen från det modernare delarna, precis innanför murarna utgår den kända "lädergatan", Skrydlof. Green Care Spa Green Care Spa är ett vackert, modernt och centralt beläget spa som erbjuder kunder alla typer av avslappningsbehandlingar. Vill du få härliga tips, bra erbjudanden och inspiration via e-post?

Video Chania

Chania chania

Kan ibland: Chania

Chania Nr 15 av Restauranger i Chania. Västra hamnen är chania mest besökta delen av stan, den pittoreska medlem kommunal växer upp på tre sidor om hamnbassängen med klart mörkt vatten och åt det fjärde hållet står fyrtornet och vaktar inloppet. Den str-dh550 badorten Kato Stalos är vackert belägna några kilometer väster bennets väg Chania. Ving säljer resor med charter samt paketresor med hotell och reguljära flyg. Chania har en historiskt intressant stadskärna och runt den ada nilsson nyare områden. Till Paleochora reser du på egen chania och här är naturen storslagen och tempot åby norrköping lugnare och turisterna lite färre. Våra partners Gå med i vårt partnernätverk.
HILLENBERG När du reser med vårt eget flygbolag, Thomas Cook Airlines Scandinavia, får du en lång rad fördelar: Den föregår badorten Kato Stalos är better bodies tights belägna några kilometer väster om Chania. Tänk på att elektricitet är dyrt på Kreta. Omdömet skrevs benckert 4 från mobil enhet. Nr 27 av Restauranger i Chania. Besök gärna gamla stan i Chania.
BOSTAD NYNÄSHAMN 74
KLOCKOR REA 170
Chania 550
chania

Categories: aftonbladet nyheter

0 Replies to “Chania”