Drömpyramiden

0 Comments

drömpyramiden

Så här såg det ut när undersköterskorna och tillika systrarna Ida och Johanna öppnade en av containrarna i. Drömpyramiden är ett tävlingsprogram med Rickard Sjöberg på TV4 i samarbete med Svenska Postkodlotteriet. I programmet tävlar två par i frågesport, man spelar 6 frågeomgångar a 90 sekunder och för varj rätt svar klättrar man högre upp i pyramiden. Det finns femton stycken containrar och fem stycken innehåller priser. Tävla om pengar i appen Drömpyramiden. Fredag den 27 oktober är det äntligen nypremiär för TV-programmet Drömpyramiden. Nytt för denna säsong är att du har möjlighet att tävla om pengar i appen Drömpyramiden när det blir reklampaus i TV-programmet Drömpyramiden. Du kan vinna upp till 60 kronor på en.

Video Drömpyramiden

Vilken säsongsavslutning! ✨👊✨ - Drömpyramiden drömpyramiden I varje program visas även inslag när en gyllene container fylld med vinster landar någonstans i Sverige. I varje avsnitt får deltagarpar svara på frågor och för varje rätt svar tar de sig en nivå akatsuki upp i en pyramid som är fylld med personliga vinster till ett värde av en miljon kronor. Slutcastingen i Squeezebox är den 20 juni. Då vinner PostkodLotteriet lottköpare på ett postnummer presentkort till ett sammanlagt värde av en suisse kronor. Spelplatsen är snipperclips containrar som bildar en pyramid i fem nivåer. I varje rond kan de satsa på att klättra så högt som möjligt, mot det finaste priset i guldcontainern i toppen. I varje avsnitt går det att akatsuki upp till 60 kronor i appen, som går furulund lunden ladda ned för iOS på App Store och för Android på Google Play.

Drömpyramiden - ett par

Under varumärket finns även bingo och skraplotter online och en rad populära tv-program, bland annat PostkodMiljonären som sänds i TV4. Sedan starten har Postkodlotteriet genererat 8,3 miljarder till välgörenhet och samtidigt gjort fler än svenskar till miljonärer. Deltagarpar kämpar för att svara rätt på så många frågor som Drömpyramiden är en pyramid fylld med personliga vinster som har valts ut av de tävlandes nära och kära. Extra kul i den här säsongen är att tv-tittarna kan tävla om pengar i den nya appen, säger Rickard Sjöberg , programledare för Drömpyramiden. Svara rätt på så många frågor som möjligt – och klättra i en pyramid fylld med vinster värda totalt en miljon kronor. Välkomna att titta på Drömpyramiden lör. Postkodlotteriets och TV4:s succéprogram Drömpyramiden är tillbaka för ytterligare en säsong med storslagen underhållning. I varje avsnitt får deltagarpar svara på frågor och för varje rätt svar tar de sig en nivå högre upp i en pyramid som är fylld med personliga vinster till ett värde av en miljon kronor. Tävla om pengar i appen Drömpyramiden. Fredag den 27 oktober är det äntligen nypremiär för TV-programmet Drömpyramiden. Nytt för denna säsong är att du har möjlighet att tävla om pengar i appen Drömpyramiden när det blir reklampaus i TV-programmet Drömpyramiden. Du kan vinna upp till 60 kronor på en. Extra kul i den här säsongen är att tv-tittarna kan tävla om pengar i den nya appen, säger Rickard Sjöberg , programledare för Drömpyramiden. I varje rond kan de satsa på att klättra så högt som möjligt, mot det finaste priset i guldcontainern i toppen. Varje vinst är noga utvald av nära och kära, och ger de lyckliga vinnarna möjlighet att uppfylla en dröm just de bär på. Sök till andra säsongen av Drömpyramiden. Den som svarat rätt på flest frågor i rad vinner. I varje program visas även inslag när en gyllene container fylld med vinster landar någonstans i Sverige. Vi söker familjer, kollegor och vänner som alltid ställer upp och gör mycket för andra och som nu har chansen att få något tillbaka.

Categories: aftonbladet nyheter

0 Replies to “Drömpyramiden”