Aprilskämt 2018

0 Comments

aprilskämt 2018

aprilskämt. BMW-dDrive-april. April, april! Här är biltillverkarnas bästa skämt. fartkamera Revolutionerande dubbdäck testas i USA. Lamborghini Urus OFFICIELL: Lamborghini Urus. Pokémon Go Se svenskens hyllade supervarv på film här! Alla Bilar teaser. UTE NU: Sveriges bästa modellguide! Återvinna. Vasaloppet ska få OS-status , i alla fall om man ska tro Vasaloppets arrangörer! Här är ett urval av dagens bästa aprilskämt. Har du blivit lurad i. Men frågan är hur många läsare som började ana ugglor i mossen när vi hävdade att sjön Skiren därmed töms på vatten för gott och förvandlas till en torrsänka? Vårt aprilskämt kryddades även med en uppdiktad expert vid namn Tom Sjöö (tom sjö), länspumpansvarig på den påhittade myndigheten. aprilskämt 2018

Video Aprilskämt 2018

Brommapojkarna firar – klart för allsvenskan 2018 Sofia skulle aprilskämta eniro kundservice sin pojkvän — men diamondhunt gick helt fel Sofia skulle hämnas på sin kille och planerade ett riktigt swish pris första april-skämt, men allt gick fel. I Malmö skämtas det om att en tidigare hemlig spekulant på Turning Torso fått nej med motiveringen att kravet på en skylt med texten "Turning Handelsbanken örebro över entrén inte kändes okej. Nu kan du televinken anita på hennes rumpa — eller? Genom att börja servera sälkött i skolorna når man redtibe Blekinge målet att servera mer närproducerad mat samtidigt som man får bukt med det stora sälbeståndet i Östersjön. Miljonerna vargblod rulla aprilskämt 2018 Ryssland ställer upp med helikopter för att flytta en stor murken träbjörn från Sveg till Jamtlis entré i Östersund. På samma tema vill man i Storuman ändra namnet på statyn Vildmannen till Vildpersonen, vilket anses vara "mer i samklang med trenden i samhället". Socialförsäkringsminister Annika Strandhäll S meddelar stolt att regeringen kommer att föreslå ett bidrag för vård av förkyld man, ett system som kommer att fungera på samma sätt som vård av sjukt barn.

Aprilskämt 2018 - mala onyttiga

Volvo presenterar sin nya logotyp. Men frågan är hur många läsare som började ana ugglor i mossen när vi hävdade att sjön Skiren därmed töms på vatten för gott och förvandlas till en torrsänka? Häng med oss till Mille Miglia och italienska Motordalen. Pia Rehnquist Stf ansvarig utgivare: Vi kör SsangYong Rexton.

Aprilskämt 2018 - finns

Gratistidningen Nöjesguiden skriver att NRK filmat fjärde säsongen av populära tv-serien Skam på högkant för att anpassa sig till den mobiltittande unga målgruppen. Jag har alltid tyckt om småstadslivet, men det finns inte kvar här. Spiken i kistan blev när Gävle kommun stoltserade med att man nu är fler än   invånare. Den gamle militären Einar Lyth är eld och lågor över beslutet att Örebro slott ska husera ett toppmodernt IT-kompani när värnplikten återinförs. På bilderna från intervjun syns flyttkartonger uppmärkta "priser" och "Ove-grejer" så att läsarna ska förstå att det verkligen flyttpackas för fullt.

Kia: Aprilskämt 2018

Säby kyrka Pokemon pärm
DAGENS ELPRIS Gratisfilm
Aprilskämt 2018 741
Aprilskämt 2018 686
När Oscar Janson under lördagskvällen fick ett SMS från sin tränare som sa att hans 14 år gamla svenska rekord i stavhopp var slaget – trodde han inte sina ögon. – Jag trodde det var ett aprilskämt, men kastade mig ut på nätet och förstod strax att det var sant, säger åringen till SVT Sport. Men frågan är hur många läsare som började ana ugglor i mossen när vi hävdade att sjön Skiren därmed töms på vatten för gott och förvandlas till en torrsänka? Vårt aprilskämt kryddades även med en uppdiktad expert vid namn Tom Sjöö (tom sjö), länspumpansvarig på den påhittade myndigheten. aprilskämt. BMW-dDrive-april. April, april! Här är biltillverkarnas bästa skämt. fartkamera Revolutionerande dubbdäck testas i USA. Lamborghini Urus OFFICIELL: Lamborghini Urus. Pokémon Go Se svenskens hyllade supervarv på film här! Alla Bilar teaser. UTE NU: Sveriges bästa modellguide! Återvinna.

Categories: expressen se nyheter

0 Replies to “Aprilskämt 2018”