Öppettider junibacken

0 Comments

öppettider junibacken

Junibacken är ett museum som är gjort för barn. Här får du uppleva många av de miljöer och figurer som Astrid Lindgren skapat och haft med i sina böcker, men du hittar även många andra barnbokshjältar. Med jämna mellanrum byter de ä. Eget besök · Skola · Skolteater på Junibacken · Skapande skola · Förskola · Fortbildning · Festvåning · Företagsevent · Privata event · Kontakt · Press; sv Svenska. en English · fi Suomi · ru Русский. Top menu (sv). Junibacken. Inför besöket · Öppettider och priser · Kalendarium · Hitta hit · Tillgänglighet · Vanliga frågor. Välkommen till förskolan Junibacken i norra Hässelby Villastad, ett vackert område nära natur och grönska. På förskolan Junibacken lägger vi grunden för ett livslångt lärande. Verksamheten är rolig, trygg och lärorik för alla. Förskolan erbjuder barnen en god pedagogisk verksamhet, där omsorg, fostran. öppettider junibacken

Öppettider junibacken - pengarna p

Entréavgifter Barn under 2 år: Junibacken har inget utrymme där ni kan äta medhavd matsäck, men vill ni ha picknick i Galärparken går det så klart bra att komma in igen efter det. I kassan kan du också låna en bärsele, mot att du lämnar din legitimation i pant. I september och oktober har man öppet alla dagar även november och december. Vill du ta med dig två barn istället, så kostar det kr, och för kr gäller kortet för dig och tre barn. En upplevelse där ni tillsammans går in i barnböckernas värld. Upptäck författaren Barbro Lindgrens fria, fantasifulla figurer på Junibacken. En kötträtt, en vegetarisk samt en soppa. Aktuella dagsprogram hittar du på www. Har Sagotåget någon åldersgräns? Vackert, spännande och lite sorgligt — precis som det ska vara. Du måste även vara 15 år för att få chelsea kläder Sagotåget på egen hand.

Video Öppettider junibacken

Junibacken Stockholm - Free Entry With Stockholm - Photos & Reviews - Kids Activities . Junibacken – Barnkulturhuset på Djurgården. Junibacken. Kom och upplev en magisk dag i vårt sagolika hus! I centrum står Sagotåget och Astrid Lindgrens fantastiska sagor, men här får du också träffa många andra berömda figurer som Alfons Åberg, Pettson & Findus, Vilda Bebin, Max För aktuella öppettider klicka här. På Junibacken får barn och vuxna chansen att uppleva fantastiska saker tillsammans. Teater Teatern är en central del i Junibacken och vårt arbete har alltid grunden i en bok eller en författares verk. Vi skapar Visste du att varje dag som det är öppet på Junibacken så spelas det flera föreställningar? Junibacken är ett museum som är gjort för barn. Här får du uppleva många av de miljöer och figurer som Astrid Lindgren skapat och haft med i sina böcker, men du hittar även många andra barnbokshjältar. Med jämna mellanrum byter de ä. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Föregående 1 av 8 Nästa. Det är vi som tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för ditt barns trygghet och utveckling. Årskort — för dig som vill besöka oss oftare Upptäck vårt varierade program under olika årstider och särskilt sagolika utbud under lovtider. Inskolningen pågår mellan kl.

Categories: expressen se nyheter

0 Replies to “Öppettider junibacken”