Swedbank ny teknik

0 Comments

swedbank ny teknik

Swedbank Roburs Ny Teknik-fond har ratat amerikanska it-jättar för mindre nordiska innehav och avkastat 30 procent i snitt de senaste fem åren. "Det är ett nordiskt it-mirakel", säger fondens förvaltare Carl Armfelt till Bloomberg. Swedbank Robur Ny Teknik har stigit ,6 procent de senaste fem åren. Fonden placerar huvudsakligen i aktier i svenska och nordiska mindre och medelstora bolag. Placeringarna koncentreras till bolag vars produkter och/eller tjänster har ett högt teknikinnehåll. Exempel på branscher där fonden placerar är IT/telekommunikation, läkemedel/medicinsk teknik, miljöteknik och industriteknik. Handla fonden Swedbank Robur Ny Teknik hos oss. Vi har över fonder att välja bland. Bli kund gratis på 3 min med BankID!

Categories: nyheter aftonbladet

Em 2018 tv

0 Comments

em 2018 tv

SVT och TV4 delar också rättigheterna till herrarnas fotbolls-VM och – Fotbolls-EM är ett otroligt populärt evenemang som samlar svenska folket och därför är jag väldigt glad över att vi kan erbjuda tv-publiken den här fotbollsfesten. Förvärvet av fotbolls-EM innebär att SVT kommer att visa. Friends Arena förblir spelplatsen men sändningsrättigheterna flyttar tillbaka till TV4 från Kanal 5. TV4 meddelar i ett pressmeddelande att de köpt rättigheterna till samtliga svenska landskamper från till VM I rättigheterna ingår EM-kval, VM-kval den nya turneringen UEFA Nations League. Kolla på Handbolls EM ? Här får du alla tv-tider i Handbolls EM , från första till sista match.

Categories: nyheter aftonbladet

Gpunkt

0 Comments

gpunkt

G-punkt är på kvinnan och P-punkt är på mannen. P står för prostata. För båda blir upplevelserna annorlunda än vid vanlig stimulering av vagina och penis. Hon har träffat många kvinnor på jakt efter sin g-punkt. – Ibland hittar de den efter många, många år. Om det beror på att den träder fram med åren eller bara att man lära känna sin kropp mer med åren, det är omöjligt att svara på, säger hon. Enkelt förklarat är g-punkten ett område några centimeter in i. G-punkten, eng. Gräfenberg Spot eller G-spot, är en erogen zon som ligger mellan urinröret och den övre delen av slidans främre vägg. Om den stimuleras via slidväggen får kvinnan en känsla av att vilja urinera, eftersom urinröret utsätts för press, och hon kan få orgasm. G-punktens betydelse för den kvinnliga orgasmen är.

Categories: nyheter aftonbladet

Nyheter idag wiki

0 Comments

nyheter idag wiki

Mannen bakom nyhetssajten som driver kampanj mot flyktingar och etablerade medier har inga deklarerade inkomster. Det skapar ett stort frågetecken kring vems ärenden sajten går. Sverigedemokraten Kent Ekeroth kan ha en ny bisyssla på gång. Nystartade sajten thedailyclix.info försöker värva honom – som filmrecensent. – Jag har ställt f. Kända Wikipedia-bluffar samlade. Mordet på 17 årige Andre Marshall, guldsmuggling i tepåsar, och en påhittad gladiator. Alla är exempel på Wikipedia-bluffar som nu samlats – på Wikipedia. Att surfa in på Wikipedia är i dag ett av de vanligaste sätten att leta information. Svenskarna är inget undantag.

Categories: nyheter aftonbladet

Mike perry

0 Comments

mike perry

Förra året fick han sitt stora genombrott vid Summerburst i Göteborg. Nu återvänder Mike Perry från Skövde till festivalen som ett av de stora affischnamnen.– Underbar känsla, säger han till TT. Artisten Mike Perry, som haft sommarens stora hitlåt med The Ocean, är klar för Höstyran i Umeå. Musikproducenten och DJ:en Mikael ”Mike Perry” Persson från Skövde slog igenom över en natt med hitlåten ”The Ocean”. Låten har nu nått över miljoner lyssningar sedan den lanserades på Spotify. Där har den legat etta i Sverige i 47 dagar.

Categories: nyheter aftonbladet

Medium rare

0 Comments

medium rare

Medium rare AB, - På thedailyclix.info hittar du, bokslut, nyckeltal, styrelse, Status, varumärken, adress mm för Medium rare AB. Här visar vi hur du med enkelt tips får till en riktigt god entrecôte! Medium rare. 24 januari, 9 Kommentarer?Dela. (tack Anna) Sjunde showen, jag har sett den i Sverige, England och Scotland jag älskar den! Galen, snuskig, knäpp men fantastisk! Medium rare sjuka variety på Pontus by The sea ikväll.

Categories: nyheter aftonbladet

Suicide squad blu ray

0 Comments

suicide squad blu ray

"SPIN-OFF PÅ BATMAN FILMERNA". It feels good to be bad Samla ett gäng fängslade superskurkar och förse dem med de kraftfullaste vapnen regeringen kan uppbringa. Skicka sedan iväg dem på uppdrag att besegra en fiende som sägs vara oövervinnlig. Underrättelseofficeren Amanda Waller har. Suicide Squad: Extended Cut (Blu-ray) - Ett gäng med världens farligaste, fängslade superskurkar med tillgång till regeringens mest kraftfulla arsenal skickas iväg på ett uppdrag som går ut på att besegra en gåtfull och oövervinnerlig existens. Denna version innehåller bioversionen samt en Extended Cut som innehåller 13 minuter extra långa scener som inte tidigare visats på bio. E.

Categories: nyheter aftonbladet

Jay kay

0 Comments

jay kay

Jamiroquais sångare Jay Kay är trött på turnélivet och vill bilda familj. Nu lämnar han bandet kort efter att ha brutit med sitt skivbolag Sony BMG, uppger thedailyclix.info - Jag orkar inte turnera längre, jag behöver varken pengar eller skivkontrakt, säger Jay Kay. – Allt jag vill göra nu är att flyga min helikopter och. Jay Kay - Jamiroquai. 6,5t gillar. Jay Kay - Jamiroquai. Redan när Jamiroquai slog igenom blev Jay Kay utsedd till stilikon i Storbritannien och omslagspojke på modebibeln Arena Homme Plus. Detta bleknar dock.

Categories: nyheter aftonbladet

Ip7250

0 Comments

ip7250

Jämför priser på Canon Pixma iP, läs recensioner om Canon Skrivare. Använd vår tjänst för att göra det bästa köpet av Canon Pixma iP Canon Pixma Photo Skrivare iP - Snabb fotoskrivare med Wi-Fi, auto duplex och direktutskrift på CD-skivor. Tillbehör som passar till Canon Pixma IP Beställ direkt eller köp i någon av våra butiker - Kjell & Company.

Categories: nyheter aftonbladet

Norins ost

0 Comments

norins ost

Bolaget skall bedriva försäljning av mejeriprodukter, livsmedel samt därmed förenlig verksamhet. Norins ost bryter ny mark med magkänsla. Att få bestämma själv och ta ansvar för det som går bra – och det som går mindre bra. Det var ett viktigt skäl till att Lena Norin Selhag bestämde sig för att gå från att vara anställd till att driva familjeföretaget Norins ost i Linköping. ”Men jag är tacksam över att jag gjorde annat först. 46 Förra året gick företaget med förlust. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har 6 anställda och omsätter 28,6 miljoner.

Categories: nyheter aftonbladet