Sällskapet skövde

0 Comments

sällskapet skövde

After-Work på Restaurang Sällskapet. Fredagar mellan kl och erbjuder vi buffé och en dryck för kr per person, missa inte att boka bord! Kontaktuppgifter till Restaurang Sällskapet Skövde, telefonnummer, adress, se information om företaget. After-Work. Fredagar boka bord! M. INSPIRERAS av Sällskapets fem personligheter om du vill, välj hela menyer eller blanda och ge! Till menyn. Sällskapet | Skövde Kulturhus | - 41 19 12 | [email protected] sällskapet skövde After-Work på Restaurang Sällskapet. Fredagar mellan kl och erbjuder vi buffé och en dryck för kr per person, missa inte att boka bord! Hos sällskapet serveras det god mat med influenser från hela världen. Varför inte ta med denna maten på tåget när du passerar oss mot Skövde Centralstation? Restaurang Sällskapet. Om oss. Adress Restaurang Sällskapet Trädgårdsgatan 11 30 Skövde - 41 19 12» Webbplats. Karta. OBS! Placering på kartan är automatiskt framtagen och kan ev. innehålla felaktig placering. Kontakta oss så fixar ev. felaktighet. SIDOR PÅ thedailyclix.info Hitta något att äta. Är den här restaurangen familjevänlig? Tradgardsgatan 11 KulturhusetSkövde, Sverige. Har den här restaurangen mat för avhämtning? Sturegallerian att fortsätta samtycker du till våra cookies. Maten var god och serveringen snabb och bra. Härlig callaway och jag måste säga, monkey madness otippat för att vara Skövde. Ja 1000 pund Vet inte. sällskapet skövde

Sällskapet skövde - Accepteras

Jönköping, Jönköpings Län, Sweden. Jag har ätit här flera gånger och tilltalas av konceptet att det serveras mat och fika. Omdömet skrevs april 6 från mobil enhet. Vi kunde dessutom sitta ute på uteserveringen i sommarvärmen och njöt av god mat och sommarvärmen. Läs vad resenärer säger:

Sällskapet skövde - frskte jag

Vi kunde dessutom sitta ute på uteserveringen i sommarvärmen och njöt av god mat och sommarvärmen. Är den här restaurangen bra för frukost? Är den här restaurangen romantisk? Har den här restaurangen serveringspersonal? Omdömet skrevs för 4 dagar sedan från mobil enhet. De gånger vi varit där har vi fått god, vällagad mat och bra service!

Categories: nyheter aftonbladet

0 Replies to “Sällskapet skövde”