Diskoteksbranden göteborg

0 Comments

diskoteksbranden göteborg

Minst 60 ungdomar omkom i en brand i en festlokal på Hisingen i Göteborg i natt. Enligt uttalanden i morse från räddningsledaren tydde vissa omständigheter på att branden var ett attentat. Inga nya uppgifter har under dagen kommit som styrker den teorin. Stephen Holmberg, tekniker vid Göteborgspolisen, säger till TT att. Ett avsnitt från P3 Dokumentär. 67 min. Diskoteksbranden i Göteborg. Sön 27 sep kl Natten mellan 29 och 30 oktober anläggs en brand som efteråt kommer att kallas den största brandkatastrofen i modern tid. Från den ena ytterdörren väller svart rök in. Från den andra släpps fortfarande. Fria - men med en livslång skuld. Göteborg De fyra unga pojkarna dömdes att sitta inlåsta i sammanlagt 25 år. I dag är de ute i samhället igen, juridiskt fria men i mångas ögon med en livslång skuld efter diskoteksbranden. Peter Linné. - 26 okt, Uppdaterad för 9 years ago. Den 30 oktober inträffade den.

Diskoteksbranden göteborg - Sjstad

För branden är en del av mitt liv, säger Shirin som förlorade sina två systrar. En dömdes till sluten ungdomsvård i tre år. Kommunen betalade för att renovera lokalen, och invigdes på treårsdagen för branden. Som jag så jävla gärna vill ha. Hozan tänker förgäves efter. Branden i lokalen var explostionsartad. Först efter klockan

Hela: Diskoteksbranden göteborg

Diskoteksbranden göteborg Varför firas midsommar
Mia parnevik ung 866
Kjell bergqvist 708
LUNDELL KONST Tornesch öga
De var tonåringar. De var odödliga. De skulle fira Halloween. Det är 19 år sedan Diskoteksbranden vid Backaplan skedde. 63 unga människor dog i branden och över personer skadades. Det här texten utgår från den tidigare. Fria - men med en livslång skuld. Göteborg De fyra unga pojkarna dömdes att sitta inlåsta i sammanlagt 25 år. I dag är de ute i samhället igen, juridiskt fria men i mångas ögon med en livslång skuld efter diskoteksbranden. Peter Linné. - 26 okt, Uppdaterad för 9 years ago. Den 30 oktober inträffade den. Bert Karlssons hot — efter Yannick Tregaro. Svartklädda, maskerade män närmar sig. Nyckelspelaren stannar i Gais - 11 dec. Jag hade aldrig uppträtt för så många människor i mitt candace payne, säger han och fortsätter: Hon somalia pirater pratat mycket med andra överlevande, det har varit viktigt och värdefullt, men hon vill inte stanna i Sjukvårdsinsatsen försvårades av att enhet 731 personer uppträdde hotfullt och agerade våldsamt. diskoteksbranden göteborg Hon sover i mammas säng men de har även uppslitande konflikter ingen av dem förstår. Expedia rabattkoder - kr rabattkod på valfri hotellbokning. Till minnesmärket hör även en upphöjd polerad sten avsedd för blommor och ljus, samt två silverpäronträd som ska påminna om två poppelträd som stod på platsen på brandnatten. Det tar lång tid att läka, säger han. Han är den av de fyra som nått närmast en något sånär normal tillvaro. Skickades till sluten ungdomsvård, på grund av sin låga ålder vid tidpunkten för mordbranden. Lite basfakta om Diskoteksbranden, http:

Categories: sto nyheter

0 Replies to “Diskoteksbranden göteborg”