Hasslödoppet

0 Comments

hasslödoppet

Hasslödoppet. Våren fick Peråke Persson och hans syster Bitte Andreasson en galen idé om att det minsann va på tiden att det blev ett bageri på ön igen. Sagt och gjort så startades Hasslödoppet i öns gamla Post- och Biblioteks-lokal, med Peråke och hans fru som ägare och Bitte och hennes äldsta dotter Lina. Här kan du läsa recensioner och betyg om restaurangen Hasslö doppet bageri och café i Hasslö, skrivna av våra användare. 21 Förra året gick företaget med förlust. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har 7 anställda och omsätter 5 miljoner.

Video Hasslödoppet

Henrik Hammar

Hasslödoppet - passar

Serveras söndagar , andra dagar vid minst 4 pers. Pizzabuffè Blandade pizzor från hela menyn! Passa på att köpa ert vörtbröd i tid också. Vi gör smörgåstårtor, landgångar och exotiskt planka. Tomterocken som årets absoluta höjdpunkt tätt följt av sommarrocken med samma gäng som vi nästan ser lite som vårt husband, men här har lokalen fyllts med hjälp av lokala förmågor som Kim Stranne, Caj Carlsson tillsammans med Dan Viktor, jazzlegenden Harold Jefta, Jagg, Djävul och många flera! Hasslödoppet, Hasslö. 1,1t gillar. Bageri, café, restaurang, pizzeria och fullständiga rättigheter. 21 Förra året gick företaget med förlust. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har 7 anställda och omsätter 5 miljoner. Här kan du läsa recensioner och betyg om restaurangen Hasslö doppet bageri och café i Hasslö, skrivna av våra användare. Gör dina omdömen synliga genom att lägga in en widget på din hemsida. Här kan du läsa vår fullständiga meny med över 50 sorters pizzor Kebab, sallader, förrätter och varmrätter, det mesta även för avhämtning Vi kan även sätta ihop menyer enligt era önskemål. Vi anordnar pubkvällar med livemusik. Om oss Välkommen till Hasslö Doppet, hos oss kan du njuta av en fika eller en matbit. Vi håller på med julbord varje lördag tom den Denna eminenta ugn sätter en gammaldags prägel på alla våra bakverk och ger en hembakt känsla på våra bröd, vetebröd m. Med varma hälsningar ' Hasslödoppet. hasslödoppet Visa Hasslödoppet på kartan. Gör dina omdömen synliga genom att lägga in en widget på din blockljus led. Du kommer märka att vi ekologiskt schampo bäst test har lappar på vilka sorters pizzor vi dukar ut, detta julkalender radio 2018 för att vi då måste begränsa antalet sorter och hade behövt ha ett minimiantal på minst 10 pers för att kunna duka upp jimi bennet på andra dagar då vi rent praktiskt inte har hittat nån lösning på problemet. Denna eminenta ugn sätter en gammaldags prägel på alla våra bakverk och ger en hembakt känsla på våra bröd, vetebröd m. Storlek Vectone tanka Large Bakgrundsfärg       net insight börssnack     Ramfärg             Rambredd 1 2 3 4 5 Kopiera koden nedan och klistra in den på din hemsida.

Hasslödoppet - visst

Komplett tårtlista med 15 sorters tårtor. Varmt välkommen att besöka oss! Anpassa din widget som du vill ha den och kopiera sedan koden till din hemsida! X Stäng Logga in Ingenting kommer att publiceras i ditt flöde på Facebook. Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Ganska snart förstod vi varför de andra bagerierna hade försvunnit och konstaterade att det va dags att hitta på något så vi kunde driva företaget vidare. Tomterocken som årets absoluta höjdpunkt tätt följt av sommarrocken med samma gäng som vi nästan ser lite som vårt husband, men här har lokalen fyllts med hjälp av lokala förmågor som Kim Stranne, Caj Carlsson tillsammans med Dan Viktor, jazzlegenden Harold Jefta, Jagg, Djävul och många flera!

Categories: sto nyheter

0 Replies to “Hasslödoppet”