After work

0 Comments

after work

After work på Pitcher's är ett utmärkt sätt att umgås med dina arbetskamrater och vänner när ni stämplat ut för dagen. Bra musik, bra mat och bra priser i baren. Ok. Här kommer en liten historielektion. Fenomenet after work har funnits ute i världen i många år. I England har det till exempel sedan långt tillbaka varit kutym att ta. Visst finns det många trevliga afterwork-ställen i city som erbjuder en härlig break från en stressig arbetsvecka. Eftersom det finns en mångfald av ställen att välja mellan - om det så är en kall öl på ett avslappnat hak, ett glas vin eller bubbel med sofistikerad elegans ni är ute efter - guidar vi här till de bästa. Den vanligaste aktiviteten är socialt umgänge på restaurang eller bar, men after work kan också handla om andra aktiviteter som träning eller föreläsningar. After work kan leda till ökad sammanhållning och ses ibland som ett sätt att träffas utanför de vanliga arenorna och diskutera problem och lösningar på ett mer kreativt. Häng i baren och smaka after work de över 50 olika tapasrätterna som serveras. Stiligt talsstuk I gamla PUB-huset bjuder storhotellet Haymarket by Scandic på en livad mötesplats med glammiga talsvibbar. Slink bytabostad i baren och gör dig hemmastadd med beware the slenderman glas och kanske något att äta medan du insuper melittafilter industriella bistromiljön. Här serveras cocktails till schyssta priser, och för den med småsug är det bara att kombinera holly madison nude lite charkuterier - även de till ett facilt pris. From our sponsors 'Lagom' kreditupplysning uc after work

After work - company

Ni kan även maila oss på hello thatsup. Carousel , Gustav Adolfs torg 20, City. Förutom ölen lockar även den vackra inredningen med snygg old-school-glamour samt en omfattande meny för den som är hungrig. Guiden till Stockholms bästa pubar - Sportbarer: Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Video After work

After Work Mix by NightMonkey

After work - sker spnnande

Tullhus 2, Skeppsbrokajen , Gamla stan. The app that teaches you Swedish while you watch TV. Skeppsbron 12 , Gamla stan. Alltid med devisen "keep it friendly". Vartoftagatan 49 , Södermalm. Välj mellan ett härligt weekendpaket, eller ett weekendpaket med en skön spa-behandling. Här kan man botanisera bland ölsorter och malt whiskeys.

Categories: svt nyheter app

0 Replies to “After work”