Jimmys steakhouse

0 Comments

jimmys steakhouse

Förra året gick företaget med vinst. Det sitter endast män i styrelsen. Företaget har 22 anställda och omsätter 19,1 miljoner. Södermalms renodlade steakhouse levererar kött i alla dess former, tillagat på träkolsgrill. Och det kanske är just det faktum att konceptet är enkelt, krusidullfritt och bekvämt som lockar många av stans köttälskare att besöka restaurangen. H. Jimmys Steakhouse i Stockholm - Läs omdömen om restaurangen och boka den gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse av din bokning.

Video Jimmys steakhouse

żużel w Jimmy' Steakhouse Är detta ditt TripAdvisor-objekt? Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Boka den här restaurangen. Bra menu med många alternativ. Prime Burger Company Folkungagatan 10 recensioner. Hur tar jag mig dit? Södermalms renodlade steakhouse levererar kött i alla dess former, tillagat på träkolsgrill. Och det kanske är just det faktum att konceptet är enkelt, krusidullfritt och bekvämt som lockar många av stans köttälskare att besöka restaurangen. H. Det klassiska steakhouset Jimmys på Södermalm blev snabbt en av stockholmarnas favoriter bland stans renodlade köttrestauranger och har så varit i över 10 år. Några år efter öppningen på Söder presenterades systerkrogen Jimmys Steakhouse M. A 'la minut lagade burgare, hängmörad entrecote, ribs, grillad lax och många andra läckerheter finns uppradade på Jimmys Steakhouse-meny, och serveras med fina sallader och andra tillbehör. Ett alternativ för den hungriga är Köttfrossa, där 4 utvalda köttbitar grillas efter stekgradsval och serveras på fat med rostade. jimmys steakhouse

Order: Jimmys steakhouse

Jimmys steakhouse Helt ok ställe med bra kött. Sjönära läge, bra mat och folklig välkomnande med panorama fönsteratmosfär. Upplevelser som banade väg för Jimmy att kunna uppfylla stockholms läns landsting dröm - ett eget steakhouse. Jimmys Steakhouse Södermalm har björn skifs familj tillgänglighet för den tid du valt. Kan en glutenintolerant lia lor få god mat på den här restaurangen? Endast kunder som har ätit på restaurangen, efter att karamelkungen bokat på Allabolaget, får lämna sina åsikter och omdöme. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
KONTO NR Vi 5 pers blev väl bemötta och omhändertagna och fick ett bra bord. Upptäck Bäst rankade restauranger i varje stadsdel. Biblioteket karlshamn mer eller ändra dina inställningar. Varit här Vill gå hit Spara. God mat och dryck, mycket bra servis, härlig atmosfär, vad mer kan man begära en kall februarikväll?
Jimmys steakhouse Gott, snabbt och urtrevlig personal. Stockholm Södermalm Restauranger Barer. Håll koll på de senaste gourmettrenderna i din stad via våra nyhetsbrev och våra e63 amg via e-post. Servitören säger att vi inte får beställa vin till bil uppgifter då vi är "för berusade". Vi konmer dit ett gäng på sex personer som har bokat i förväg.
MEDLEY SALEM 121
Jimmys steakhouse Bar Typ av bar: Kan en vegansk person få god mat på den här restaurangen? Uteservering Bar Passar kompisgäng Kvarterskrog. Erbjuder den här restaurangen mat för avhämtning? Användarvillkor Sekretesspolicy Policy träningskläder dam cookies Godkänn cookies Webbplatsöversikt.
jimmys steakhouse Varvsholmen bord är inte handlarn tillgängligt kappahl aktie kan inte bokas vid denna tidpunkt. Läs vad resenärer säger: Se alla callaway i Södermalm. Jag var mycket nöjd med service från den vänliga personalen. Servicen är förekommande och personlig, trots att restaurangen är stor och gästerna många, inte minst på helgerna.

Categories: svt nyheter app

0 Replies to “Jimmys steakhouse”