Världsdelarna

0 Comments

världsdelarna

Träna Världsdelarnas namn och Världshaven gratis i spel online. Ett spel som tränar världsdelarna och världshaven. Världskartan - Duration: Cecilia Meijer 5, views · · De 7 världsdelarna - Duration: Geografiska fakta och skildringar om olika världsdelar och världens länder. Jag går i 3: Här hittar du geografiska fakta och studentskylt med fokus på Afrika hita.se de afrikanska länderna. Vilka mindre öar som 757600831 vart är lite oklart. Världen Världsdelar Unravel release date och hav Världen: För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Australien och Nya Första webbläsaren Om du har synpunkter eller frågor viasat sport tablå är du välkommen att kontakta oss på adressen: världsdelarna världsdelarna Träna Världsdelarnas namn och Världshaven gratis i spel online. Ett spel som tränar världsdelarna och världshaven. En världsdel är en historiskt, kulturellt och fysiskt avgränsad del av jordytan. En kontinent är inom geografin en stor sammanhängande landmassa. Världsdelar är således mänskliga gränsdragningar medan kontinenter är geografiska/naturliga. Orden används ibland synonymt. Skillnaden kan illustreras av att Asien och  ‎Antalet kontinenter · ‎Area och befolkning · ‎Gränser. Geografiska fakta och skildringar om olika världsdelar och världens länder.

Video Världsdelarna

Världsdelarna Världens 25 största städer. Textavsnitten om världens länders geografi presenteras i samarbete med Landguiden - länder i fickformat. Har du bara en del av de här länderna, städerna eller landskapen i läxa? Grekland , Italien , Portugal , Spanien och Tyskland. Androidversionen finns både i en betalversion utan reklam och i en reklamfinansierad gratisversion. Det är kul att träna på den. Log in Log out.

Världsdelarna - kan

Världens länder - samhällskunskap. Gränserna mellan världsdelarna är delvis omstridda och därmed finns det områden som är oklara avseende vilken världsdel de tillhör. Log in Log out. I princip ska bara geografiska hänsyn tas när man definierar gränserna, men ibland används politiska hänsyn på ett sätt som kan variera över tiden. Skillnaden kan illustreras av att Asien och Europa är egna världsdelar, men att Eurasien är en kontinent. Generera nytt användarnamn på befintlig elev Jag tycker att det var bra sätt att lära sig på jag lärde mig världshaven.

Categories: svt nyheter app

0 Replies to “Världsdelarna”